Zwemles

De reguliere zwemlessen worden gegeven in kleine groepen. Hierdoor kan uw zoon of dochter zich goed ontwikkelen op eigen tempo en niveau.

Tevens streven wij ernaar om alle zwemlessen van uw kind aan te bieden met dezelfde zwemonderwijzer. Dit is niet alleen goed voor de vertrouwensband, maar ook voor het plezier en de zwemprestaties.

Wij geven zwemles aan kinderen vanaf vier jaar en zorgen ervoor dat uw kind goed en zelfverzekerd leert zwemmen.

Zwemdiploma A

Wij geven zwemles aan kinderen vanaf vier jaar en zorgen ervoor dat uw kind goed en zelfverzekerd leert zwemmen. Tijdens de zwemlessen bent u als ouders/verzorgers vrij om via het raam mee te kijken met de les.

U kunt ook gebruikmaken van de horecagelegenheid van het vakantiepark. Broertjes en zusjes kunnen spelen op de speelzolder.

Zwemdiploma B en C

Bij deze zwemlessen bouwt uw kind veel zwemkracht op en verdiepen we ons meer in zijn/haar zwemkunsten. Dit draagt bij aan de zwemveiligheid in open wateren. De gemiddelde tijdsduur voor deze diploma’s is zestien lessen.


Meer informatie over de diploma’s en de Nationale Norm Zwemveiligheid? Kijk dan onder het kopje “A tot C”.

Examen

Voor diploma A is er proefzwemmen in ons eigen bad, maar het diplomazwemmen is met eigen personeel in Zwembad De Kolk in Wierden.

Het zwemexamen is altijd een feestelijke gebeurtenis. Ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, opa's, oma's en overige belangstellenden zijn dan welkom langs de waterkant. 

Contact:

Leerzwemmen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bungalowpark Hoge Hexel

Bruine Hoopsweg 6
7645 BJ Hoge Hexel